Tervetuloa sivustolleni! Täällä kirjoitan tarinoita suvuistani ja kotiseudustani sukututkimusharrastukseeni liittyen. Tarinoiden sisältö on kerätty muistitiedoista ja valokuvista, luettu, kuultu, tutkittu ja tulkittu seurakuntien dokumenteista, kirjoista, lehdistä, päiväkirjoista, kirjeistä yms. Kaikki kiitos, kritiikki ja tieto on tervetullutta,koska uteliaisuuteni näihin asioihin on loputon....Käytetty lähdemateriaali tulee kirjoituksissa tavalla tai toisella esiin. Kuvat ovat pääasiassa omiani tai sukulaisilta saatuja. Mikäli joku kokee tarpeelliseksi lainata tekstin osia, tulee lähdetieto merkitä oheen. Kokonaisen tarinan tai valokuvan käyttämiseen on kysyttävä minulta lupa. Mukavia hetkiä tarinoideni parissa!

maanantai 14. toukokuuta 2012

Liebster Blog - kiertopalkintoTuntuupa mukavalta! Kiitos! Ametsapuro palkitsi blogini antamalla minulle bloggaajien toisilleen jakaman kiertopalkinnon. Ideana on siis, että bloggaajat palkitsevat mielestään palkinnon ja maininnan ansaitsevat blogit ja palkinnon saaneet puolestaan kierrättävät  palkintoa eteenpäin.

Tässä kiertopalkinnon ohjeet: 
1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi jolla on alle 200 lukijaa, ja kerro se heille jättämällä kommentti
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen 
Kiitän siis antajaa saamastani huomionosoituksesta ja suosittelen myös hänen kirjoittamaansa aktiivisesti lukemaani blogia Tyrvääläinen sukua harrastamassa, mutta tässä kierrätän palkinnon nyt seuraaville viidelle  blogille:

1. Outin blogi Kosketan eilistä , jota seuraan säännöllisesti. Teksteissä on nimensä mukaisesti aiheina eilisen, menneen ajan muistot, esineet, tarinat ja kokemukset, joita ihanat valokuvat  elävöittävät. Blogin tekee kotoisaksi myös monet viittaukset ja kuvat kotiseudulleni Ruovedelle.

2. Kaisa Kyläkoski on saanut samaisen maininnan aiemminkin, mutta en voi olla mainitsematta hänen monipuolista blogiaan Sukututkijan loppuvuosi , sillä se on toiminut niin usein inspiraation, innostuksen ja tiedon lähteenä omassa sukututkimuksessani ja historianharrastamisessani, että haluan Kaisalle palkinnon siitä antaa.

3.Juha Vuorelan Juhan suku-uutiset   ovat myös suosikeissani historian ja sukututkimuksen vuoksi, mutta erityisesti monet mielenkiintoiset tarinat ihmisistä ja heidän kohtaloistaan ovat olleet mieleenjääviä, mukavaa ja mielenkiintosta luettavaa.

4. Muistaakseni  blogissa on paljon itseäni kiinnostavaa luettavaa ja mielelläni lukisin Salmen kirjoituksia enempikin.

5. Koska kirjat ja lukeminen kiinnostaa, seuraan myös siihen liittyvää Kaiken voi lukea
blogia. Siitä saa vinkkejä lukuvalintoihin ja kirjoittajan omat lukukokemukset ja kirjojen herättämät ajatukset ovat mielenkiintoista luettavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti