Tervetuloa sivustolleni! Täällä kirjoitan tarinoita suvuistani ja kotiseudustani sukututkimusharrastukseeni liittyen. Tarinoiden sisältö on kerätty muistitiedoista ja valokuvista, luettu, kuultu, tutkittu ja tulkittu seurakuntien dokumenteista, kirjoista, lehdistä, päiväkirjoista, kirjeistä yms. Kaikki kiitos, kritiikki ja tieto on tervetullutta,koska uteliaisuuteni näihin asioihin on loputon....Käytetty lähdemateriaali tulee kirjoituksissa tavalla tai toisella esiin. Kuvat ovat pääasiassa omiani tai sukulaisilta saatuja. Mikäli joku kokee tarpeelliseksi lainata tekstin osia, tulee lähdetieto merkitä oheen. Kokonaisen tarinan tai valokuvan käyttämiseen on kysyttävä minulta lupa. Mukavia hetkiä tarinoideni parissa!

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Oma blogi

Perheeni, sukulaiseni ja ystäväni tietävät, että minulla on paljon sanottavaa minulle tärkeistä asioista; perheestä, suvusta, sukututkimuksesta, työstä ja monista näihin liittyvistä asioista. Riittävästi näitä ajatuksiani tarinoineena ajattelin perustaa oman blogin. Ja tässä se nyt on. Kyllä tämä alkuun vaatii opettelua, mutta olen sitkeä yrittämään ja utelias kokeilemaan. Itse olisin kärsimätön saamaan tästä heti toivomani näköisen, mutta toivon niin itseltäni kuin lukijoilta pitkäjänteisyyttä odottaa, että pääsen sisälle tähän bloggauksen maailmaan.Satuja ja tarinoita syntyy kun niiden hetki on.....Tämän blogini myötä toivon voivani jakaa lukijoiden kanssa elämää ja ajatuksiani näistä minulle tärkeistä asioista. Suurimmaksi aiheeksi uskon nousevan sukututkimukseen liittyvät asiat ja sieltä tiedot ja tarinat sukujeni ja kotiseutuni historiasta. Minusta on kiva kirjoittaa ajatuksiani - satuja ja tarinoita, toivon silti myös lukijan saavan näistä itselleen jotakin.Katsotaan kuinka tässä onnistun.

1 kommentti:

  1. Minä ainakin kannatan ja tykkään tästä blogistasi. On hienoa, että tässä pidät tämmöistä tuttavallista tyyliä ja tekstejäsi on kiva lukea. Niissä on jotain kepeyttä ja sellaista jutun kertojan juuria. Kerää vaan kaikki talteen ja voisit laittaa jotain tietoja tai kuvia tännekin. Minä myös toivon, että täältä saisin jotain "kipinää" ja uutta vinkkiä omaan harrastukseeni.

    VastaaPoista